Billig Strøm

Det skrives mye om billig strøm og hvordan du best mulig kan redusere kostnadene på din strømregning. Strøm kan bli veldig dyrt. I Norge kan strømprisen bli spesielt høy om vinteren. Prisen kan selvfølgelig bli høy om sommeren også, men det er spesielt vinterprisene som er viktige å følge med på i Norge. Hvor mye strøm bruker du for eksempel om sommeren? Vi bruker absolutt strøm hver eneste dag, men strøm til oppvarming er der det ofte drar på seg og det gjør vi vanligvis mest om sommeren. 

El-bil og strømforbruk

Når vi ser på strømregningen og på forbruket er det viktig at vi ikke glemmer nye områder av strømforbruket. Før var det ikke vanlig å bruke mye strøm på ting som bil, men nå som flere og flere har el-bil er det naturlig at strømforbruket går opp selv om vi sparer mer. I denne sammenhengen er det bra. Selv om el-bilen trekker strøm så er dette en veldig mye billigere måte å reise på enn om du skulle ha betalt for bensin. Her bruker du heller mer penger et sted enn du tidligere da brukte et annet sted. 

El-bilen har definitivt kommer for å bli. Skal du komme deg rundt så har du ikke så mange alternativ. Bilen er det sterkeste alternativet og der er det el-bilen som sparer deg mest penger samtidig som den sparer miljøet mest. Mange i Norge har startet med el-bil fordi bilene også har veldig mye bra utstyr. Det er ikke slik at bilene kun har det som kreves av en bil, men de har absolutt alt du kan ønske deg i en bil. Dette er også et aspekt som gjør det lettere å selge el-biler. 

Luft mindre

Hvis vi tar en titt på ting som vi kan gjøre for å spare litt på strømregningen er det veldig mye mer som kan gjøres enn kun å tenke på de store tingene. Alt av strøm koster penger. Skal du spare penger vil et derfor være viktig å fokusere på absolutt alt som kan være relatert til å spare penger. Sparer du litt så kan du også spare ganske mye. En av triksene som man ser i utlandet hvor det brukes mye penger på strøm om sommeren er å lukke vinduer. Det samme trikset kan man gjøre i Norge. Her blir det da motsatt. Det er veldig viktig å holde vinduet lukket om vinteren. 

Vintrene i Norge er kalde. Trenger du varme i huset må den enten varmes opp eller komme fra et annet sted. Skal du varme opp luften kan det bli dyrt i lengden. Lufter du ofte kan det derfor være smart å lufte mindre. Det vil skape mindre kald luft. Du kan alternativt installere en varmepumpe da disse ofte varmer opp temperaturen i et rom uten at det blir spesielt overforbruk. Varmepumper er bygget for å best mulig holde luften varm uten å bruke mer strøm enn nødvendig. 

Billig Strøm

info
  • info