Digitalt gull

Viktigst siden internett

Bitcoin er den største oppfinnelsen siden internett ble funnet opp. Det som skjer med Bitcoin er uten sidestykke i en pengehistorie som spenner seg over mange tusen år. Vi har ikke sett noe slik som vi ser med Bitcoin i det hele tatt tidligere. Det vil si at vi ikke har sett kryptovaluta slik som Bitcoin før Bitcoin. Mange sier at Bitcoin er starten må noe veldig stort og at Bitcoin kun vil vokse fremover. Det store spørsmålet er bare om du er med på denne reisen eller om det er noen andre som er med istedenfor deg.

Digitalt gull

Bitcoin er rett og slett det eneste vi har digitalt som tilsvarer råvaren gull. Derfor kalles Bitcoin det digitale gullet. Det finnes ingen andre måter å beskytte seg mot pengetyveri, korrupsjon og hyperinflasjon enn ved bruk av Bitcoin. Bitcoin tar steget over nasjonalisering av penger og gjør at du som bruker kan stelle deg over det som skjer og kontrolleres av forskjellige stater. Bitcoin har også tilrettelagt for at vi nå kan handle og betale for ting ved å overføre direkte Bitcoin (verdier) mellom to personer. Du utelukker da kredittkortselskapene og slipper å betale disse masse penger. Skal du kjøpe bitcoin er det flere nettsteder du kan gjøre dette på og du kan handle av andre personer som har Bitcoin. Sørg for at du oppbevarer dine bitcoin i sikkerhet.

Desentralisering

Bitcoin har gitt oss muligheten til å desentralisere vår bruk av verdier og måten vi oppfatter verdier på. Det betyr at vi slipper å bruke banker eller andre institusjoner på å ta vare på å spare våre penger. Når du ser deg rundt og tenker på hvor mange som vil være involvert i det du driver med kommer du sikkert fort til bedre tanker. En av de andre virkelig fine tingene med Bitcoin er at du unngår å være en del av et system som gjør at du støtter oppunder et system som ikke går overende selv om de gjør så graverende feil at de ikke fortjener hjelp.

Hvor er Bitcoin?

Bitcoin er i dag der hvor internett var 20 eller 30 år siden hører vi ofte. Det er lett å si slike ting, men samtidig er det en veldig spennende tanke. Hva betyr det å være der internett var så lenge siden? Det betyr jo at du er med på en reise som veldig få fikk være med på mange år siden. De få som var med tjente seg steinrike i tillegg til at de opplevde en utvikling som få er sett fra innsiden.

Les mer på Coinmarket: https://coinmarket.no/

info
  • info