Forbrukslån og gebyrer

Forbrukslån

Forbrukslån er en låntype som vi alle nyter veldig godt av, da det er et låneprodukt som hjelper oss med tilgang til penger når vi trenger det. Det fine med disse lånene er at det ikke krever noen form for sikkerhet, men samtidig så gir det deg sikkerhet i form av bedre økonomi og en mulighet til å få penger uten å gå igjennom store økonomiske svingninger.

 

Oppstartgebyr

Når du tar opp et lån vil det være mange forskjellige økonomiske bidrag som kreves for at du skal få til det du trenger på en måte som gjør at du trenger dem. Om du søker på lån så er lån i seg selv greit, men med lån kommer det kostnader som kanskje kan være med på å overraske eller på andre måter bidra til noe som kanskje ikke hjelper like mye som før. En av de mest irriterende kostnadene ved å få et forbrukslån er selve oppstartsgebyret. Det tas fra deg og meg når du starter lånet ditt. Det tas også på en måte som gjør at lånet du får utbetalt er litt mindre enn lånet som du søkte på. Søkte du på 500.000 kroner, så får du kun 495.000 kroner. Dette er kjedelig og også en dyr måte å måtte gjøre dette på.

 

Renter og avdrag

Renter og avdrag er en del av alle lån og på så måte ikke noen overraskelse. Alle som liker lån er en del av dette spillet og er godt klar over at ting koster penger og at ting som koster penger også kan være med på å skape en viss irritasjon. Dette kan igjen være med å gjøre ting litt verre enn det som passer inn i din økonomi. Det viktigste her er at du har en økonomi som kan tåle renten som du har inngått med banken som du låner fra. Prøv å få deg en ensifret rente. Da har du gjort en god jobb.

 

Fakturagebyr

Lån og finans er krydret med kostnader. Det finnes flere kostander enn vi kan tenke oss. En av de kjedelige kostandene er gebyr på fakturaer. Banken sender deg en faktura i posten som du kan betale med. Den får du en faktura på og banken tar betalt for å sende ut denne fakturaen. Ikke fint gjort. Det varierer fra noen tiere til kanskje helt opp i hundrelappen.

 

Sammenlign lån

Lån er noe som krever at du bruker litt tid slik at du finner det beste og det billigste lånet. Det finnes gode tjenester som sammenligner lån gratis slik at du kan få den beste renten for deg. Finn en slik side slik at du kan begynne å sammenligne tjenester gratis. Det er kun da du får den renten som du vil ha og kun da du får det beløpet som du ønsker deg. En ting er hva du låner, noe annet er hva du betaler hver måned.

info
  • info